U kunt ons vragen om advies voor een verscheidenheid aan taken. Hieronder een overzicht van enkele van onze diensten. Wanneer u advies of een oplossing nodig heeft op het gebied van wegen, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Probleeminventarisatie
U heeft een probleem waar u geen passend antwoord op hebt. Wij kunnen u helpen met het inventariseren van het probleem, om er vervolgens de best passende oplossing bij te vinden.

Weegautomatisering
Het automatiseren van weegsystemen kan op vele manieren. Wij gaan samen met u op zoek naar de voor uw toepassing best passende oplossing. Dat kan voor geheel nieuw op te zetten weegsystemen maar ook voor een vernieuwing van uw huidige systemen.

Levering van weegschalen
Wij kunnen u vele soorten weegschalen leveren, zowel gekeurd als ongekeurd, ook voor medische weegschalen kunt u bij ons terecht. Naast weegschalen leveren wij ook weegonderdelen, zoals indicatoren en krachtopnemers. Wij zijn merk onafhankelijk, u krijgt bij ons altijd de best passende oplossing bij uw weegvraag.

Begeleiding bij keuringen
Wij begeleiden u graag bij de aanvraag van Europese keuringen en certificaten. Wij kunnen het volledige traject voor u verzorgen zodat u de juiste certificaten op de gewenste tijd in huis heeft.

Service
Naast de levering verzorgen wij ook de installatie en eventuele service. Bij ons is goede nazorg net zo belangrijk als het product.

Opleiding
Wij verzorgen ook interne opleidingen en instructies over wegen en de Europese eisen rondom wegen en weeginstallaties. Zo zorgt u ervoor dat uw personeel volledig op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen.