Leveranciers

weegadviseur is leverancier van vele vooraanstaande merken. Wij zijn echter onafhankelijk en dus niet gebonden aan één van deze merken.

Soehnle Professional

Soehnle Industrial Solutions is een van de meest toonaangevende bedrijven in de sector van de professionele meettechniek en weegtechnologie. Naast de standaard producten voor de handel, industrie en de gezondheidszorg, bieden zij u ook de mogelijkheid tot speciale ontwikkeling.

Kijk voor meer informatie op de website van de leverancier: soehnle-professional.com

KERN & Sohn

KERN is een gecertificeerde specialist in nauwkeurig wegen met 170 jaar ervaring.

Het merk KERN is synoniem voor precisie en betrouwbaarheid. Zij zijn een tot de middenstand behorend familiebedrijf in de 7e generatie gevestigd in Zuid-Duitsland. KERN is volledig onafhankelijk en heeft tegenover niemand verplichtingen, met uitzondering van haar klanten. Zij zijn wereldwijd actief en hebben al tientallen jaren lang goede relaties met vele klanten.

De service voor de klant stopt bij KERN nooit, zij helpen waar ze kunnen. In dit streven naar klanttevredenheid ligt wellicht het geheim van hun lange geschiedenis.
Kijk voor meer informatie op de website van de leverancier: kern-sohn.com


Rinstrum Europe

Herinnert u zich de laatste keer dat u nieuwe apparatuur ontdekte en dacht: "Dat is slim! Dat is precies wat ik nodig heb." Dat is het gevoel dat de ontwerpers bij Rinstrum nastreven bij elk product.

Door hun wereldwijde distributienetwerk krijgen ze uitgebreide feedback over de wensen van de klanten. Hun team besteedt tijd, ervaring en vaardigheid om dit inzicht om te zetten in weegproducten. Deze zijn echt vernieuwend en plezierig in gebruik.

Kijk voor meer informatie op de website van de leverancier: rinstrum.com


Leveranciers